Senaps- och apelsinmarinad kalkon- eller kycklingfilé
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kalkonfiléer (600 g) eller 4 kycklingfiléer
  •  
  • Marinad
  • 2 msk stark grov senap
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 dl pressad apelsinsaft
  • 1/2 tsk rivet apelsinskal
  • 2 msk färsk repad rosmarin
  • 1 tsk salt
  • 1/2 krm nymald vitpeppar
  •  
  • Sås
  • 1/2 hönsbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  • 1 msk senapsmarinad
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk maizena majsstärkelse
  • 1 tsk repad färsk rosmarin
  • 1/2 krm nymald vitpeppar
  •  
  • Kålsallad
  • 1 klyfta savojkål (200 g)
  • 2 små rödlökar
  • 2 msk senapsmarinad
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm nymald vitpeppar
  •  
  • Till servering
  • ugnsrostad klyftpotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.