Servera potatis, ris eller pasta till och en god sallad. Den här rätten hittade jag på Tasteline och var både enkel och god, ja,såsen var fantastisk god
Ramslöksolja/raps eller olivolja. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skär snitt i kycklingfiléernaoch lägg i fyllningen. Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken
Lägg kycklingfiléerna på ett bakplåtspapper och krydda dem med salt och peppar. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och Äpplen. Tar några timmar i ugnen, men är verkligen lätt och i ugnen sköter den sig själv ju
Testa med en potatissticka eller liknande och kontrollera så att köttsaften inte är rosa. De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Bryn hastigt kycklingfilén i smöret, och krydda med. Lägg kyckling, purjo, paprika och champinjoner i. Blanda sambal oelek med grädden och buljongtärningar - häll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.