Smaken var enaning kärv och alkoholig tycker jag, menefterentimme, hade vinet ändrat karaktär enaning och enfylligare smak av mörka bär, sura viläppelkart och enaningcitrongrästitta fram
Ta ut från ugnen, garnera laxen med finhackad gräslök och servera med önskat tillbehör. Vilken påskhelg vi har och det verkar som om det fortsätter, har suttit ute och ätitpåskmiddag det vet jag inte när vi gjorde sist
Sitterisolen med enislatte och mår väldigt skönt just nu, älskar att ha balkong dagar som denna. Så när jag kom hem tyckte jag att jag förtjänade lite gott, det är ju trots allt fredag
Grädda i nedre delen av ugneni ca timme. Eftermiddagenidag som blev lasagne som mamma gjorde hade jag ingetsärskilt att göra och det gickinget bra på tv
-( Eftersomsolenintevill lysa på oss så får min gula kasslergratäng med mango göra det. Inte så lyckat en dag som denna när vivaritiväg och lyssnat på en massa människor som hållit föredrag
Lyxigteftersom det är så otroligt mycket att titta på, gamla vackra byggnader med de mest överdådiga portarna, nybyggda byggnader, hundar som har finare kläder än många människor och tanter med päls och rosetter på stövlarna, fiiinabilar med riktigt dyra fälgar, coola killar och tjejer som flänger fram imoderiktigaträningskläder på väg till något lyxigt gym någonstans med fönster ut så att vivanliga kan tittain på dem springahurtigt när vi går förbi ute i snöslasket
Blanda ner övrigaingredienser och nästan allt mjöl. Koka vattnet och häll det över linfrön. Grahamsbrödbullar med linfrö 16 st. 5 dl vatten. 4 msk linfrö. ca 4-5 dl vetemjöl special. Låt svalna till 37 grader och lös däri upp den smulade jästen. Jäs ca 40 min. Arbeta degen och dela i 16 bitar som trillastill bollar. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt och grädda imitten av 225 graders ugn, ca 10-12 min. Grahamsbrödbullar med linfrö 16 st. 5 dl vatten. 4 msk linfrö. ca 4-5 dl vetemjöl special
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.