Låt den fräsa på medelvärme någon minut eller två innan vitkålenoch fänkålen tillsätts. ja, då får vi hålla oss tillgodo med kålen, palsternackan, svartrötter och rättikan
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Eller inte hela rätten, utan den sotade vitkålen. Detsamma med salt och peppar. På föreläsningen med Paul Svensson i förra veckan, var det här en av rätterna han lät oss smaka på
Gråkallt väder fungerar inte så bra ihop med min kropp och nu märker jag av min skadade rygg mer än på länge, med ett litet ryggskott som kom efter tågresan
När soppan är färdig servera med en klick crème Fraiche på toppen och en rostmacka. Vad som är godast med denna soppa är att den smakar ännu bättre dagen efter då alla smaker fått dra ihop sig ordentligt
Kvällsmaten blir en vitkåloch rödlöksallad med stekt kassler. Krama om allt så kålen får smak av vätskan som blir, till detta ska jag ha stekt kassler, perfekt till grillat med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.