Eftersom jag tänkte vänta med att baka vissa av de sockerfri bakverken till idag, men sedan fick veta att vi inte skulle bli så många, blev det tyvärr bara en endaste sockerfri kaka jag fick bjuda på
Ibland gillar jag att lyxa till det lite extra - och gärna med choklad om jag själv får bestämma. Då kan det hända att jag bakar denna "Fina chokladkaka"
Mjuk chokladkakamedcreamcheese-fyllning. En kaka som ser ut som en helt vanlig mjuk chokladkaka, men som när den skärs upp visar sig gömma en mycket smarrig fyllning av creamcheese, vanilj och kondenserad mjölk
ChokladkakamedfrostingCHOKLADKAKAMED CHOCOLATE WHIPPED CREAMCHEESE FROSTING (LCHF)Chokladkaka. Chocolate whipped creamcheesefrostingChokladkakan som jag skrev om i söndags åt vi inte bara som den var utan jag gjorde en chokladfrosting till som spritsades på kakan
Placera ut pappersformar på en plåt och fyll med smeten. Färga glasyren rosa med röd karamellfärg. Spritsa frostingen på cupcakesen och garnera med hjärtformat strössel
Vispa samman creamcheese, florsocker och vaniljextrakt och häll ner oströran över smeten och swirla runt med en kniv så att det blir ett marmorerat mönster
Färga din creamcheese frosting i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit. Bred eller spritsa frosting på cupcakes eller muffins och garnera med strössel eller blommor
Och vitchoklad i den andra som jag dessutom färgade med lite gul pastafärg. Prova du med. Jag gjorde en sats och blandade ena hälften med 100 g smält avsvalnad vit choklad, och den andra med blåbär
Placera ut pappersformar på en plåt och fyll med smeten. Färga glasyren rosa med röd karamellfärg. Spritsa frostingen på cupcakesen och garnera med hjärtformat strössel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.