Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter

Hyttsill

1.  Skölj filéerna och låt dem rinna av. Lägg dem i en smord ugnssäker form. 2.  Klicka på hälften av matfettet och stek sillen i mitten av ugnen i ca 15 minuter
Smulpaj med havregryn

Smulpaj med havregryn

God paj med krispigt smultäcke. Äpplena blir mjuka och goda genom att de värms tillsammans med smör, kanel och socker
Förrätt ~ Kantarelltoast

Förrätt ~ Kantarelltoast

Ingredienser. Kantareller ca 1 dl förvällda per person, snåla inte. SaltVitpepparRivenostFormfranska 1 skiva per personSmörGul lök, finhackad 1-2 msk per personBlandad sallad till garnering1

Marinerad kalvstek

Att lägga kött i marinad är ju inget nytt, men att marinera kalvstek innan tillagning har jag inte testat förut

Gorgonzolatoppad oxfilé

 Bryn filéskivorna i smör/olivolja så att de får färg. Detta är viktigt så att köttbitarna inte släpper vätska när de tas ur pannan