Till marsipanlagret river man mandelmassa, blandar ned florsockret, färgar massan med karamellfärg till önskad kulör och kavlar ut den till samma storlek som kakan
Sägg ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker ordentligt pösigt. Rör der morötterna och oljan. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör sedan ner de i smeten
Rör med några drag ihop blandningen så att det inte finns klumpar i den. Fyll lite smet i varje muffinsform, på med lite philadelfiaost och sedan lite till muffinssmet
Jag bestämde mig för att testa den på några vaniljmuffins. Grejen heter Cupcake cropper och är till för att lätt kunna gröpa ur muffins så man kan fylla dem med något gott
Det är inte helt spikat vad det blir för smaker på cupcakesen, men just det här exemplaret består av vaniljmuffinsmed rörsocker som är fylld med hallon och vaniljkräm och toppad med philadelphiafrosting med vanilj
Receptet hittade jag här och blev riktigt nöjd med själva muffinsen, dock som sagt är jag inte så förtjust i geisha men de fick ett riktigt gott betyg av vännerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.