Smakrika köttfärsbiffar med parmesansmakande blomkåls- och potatismos
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g nötfärs, gärna lite mer grovmalen
  • 3/4 dl boveteflingor
  • 1 dl vatten
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 stort ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk ljust senapspulver - mitt kom från Crearome (webbutik här)
  • 1 dl pindjur eller ajvar relish - läs mer här
  • olivolja/smör till stekning
  • 1½ dl grädde
  • 1½ dl gammaldags mjölk
  • 1 msk kalvfond
  • svartpeppar och ev mer salt
  • ev redning
  • 500 g blomkålsbuketter
  • 400 g tärnad potatis
  • 1 vitlöksklyfta vatten + 1 msk lantbuljongpulver
  • 40 g färskriven parmesan
  • 1 dl smetana
  • salt och vitpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.