Ansa, skölj och skiva purjolöken. 1smör till stekning, salt och peppar. 1Skala rotfrukterna och skiva dem i tunna skivor. 1Tillsätt grädde, mjölk, salt och peppar och låt det småkoka tills grönsakerna börjar mjukna, cirka 15 minuter. 1Smörj en ugnsfast form och häll ner grönsakerna i den. Strö över osten och gratinera gratängen i cirka 25 minuter, eller till dess rotfrukterna är klara
salt och vitpeppar. Skala jordärtskockorna och lägg dem i vatten med citron i (annars blir de mörka och fula) Skiva moroten och lök, vit+gul, fräs detta i smör
Gott, enkelt och smakrikt, dessutom lätt att variera. Lägg i rotfrukterna och salt dem med örtsalt. Lägg blomkålsskivorna överest och salta och sprid över oreganon
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träningoch god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Veckan har innehållit så mycket kunskap om bra mat ochträning, varvat med historier från deltagarna om hur de fått ett mycket bättre liv tack vare övergången till LCHF
Så är arbetsdagen över för den här gången och jag kan nöjt konstatera att jag bara har ett projekt på gång, just nu, som ska lämnas in nästa torsdag, alla andra är inlämnade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.