Lammfärsbiffar med rödvinssky, sallad och ugnsrostade potatisskivor
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-9 medelstora potatisar av mjölig sort
  • havssalt
  • olivolja
  • 200-250 g cocktailtomater
  • 30 g rostade pinjenötter
  • olivolja
  • en nypa havssalt
  • 2-3 drag svartpeppar
  • 400 g lammfärs
  • 5-6 finhackade soltorkade tomater i olja (viktigt att de legat i olja, annars för hårda) eller 1 1/2 msk tomatpuré
  • 3 kvistar färsk oregano
  • 3 kvistar färsk persilja
  • 3 kvistar rosmarin
  • 1 klyfta vitlök
  • 1/4 dl fin olivolja
  • 1 tsk salt
  • 20 drag med vitpepparkvarn (har du stor kockkvarn skulle jag börja med 10-15 drag)
  • 20 drag med svartpepparkvarn (har du stor kockkvarn skulle jag börja med 10-15 drag).
  • Stekskyn från biffarna
  • 1 finhackad scharlottenlök
  • 1/2 – 1 dl rödvin
  • 1 msk honung
  • 2-3 make Bongs Touch of Taste – kalvfond

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.