Hjortfärsbiffar med ugnsrostade rotsaker och grönpepparsås
Mörk o Mat
Mörk o Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hjortfärsbiffar med ugnsrostade rotsaker
  • 6 port
  • 500 gram hjortfärs
  • 500 gram nötfärs
  • 2 msk viltfond
  • 1 dl panko
  • ett ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 tsk rosmarin
  • 3 msk finhackad bladpersilja
  • salt och peppar
  • 2 dl grädde
  • 2 dl mjölk
  • 1-2 msk grönpepparkorn
  • 1 msk viltfond
  • 1 msk vinbärsgelé
  • 1 msk ljus soja
  • redning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.