Servera den bräcktaskinkanochäggenmed senap, grönsallad, skivad tomat samt senapsdressing. Värm en stekpanna eller grillpanna och bräck eller stek skinkan i en msk smör
Jag gjorde två varianter, en medskinka som botten och en med förvälld vitkål. Skinka respektive vitkål i botten på en muffinsplåt, så att de bildar formar för fyllningen
Servera med potatis och grönsaker. Skiva julskinkaoch stek hastigt i het panna. Stek ägg. Vi flyger ju på torsdag och då får det gärna vara tomt i kylskåpet
Lägg den väl avrunna spenaten, de skalade ägghalvornaochskinkan på rågbrödet. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och fräs den finhackade vitlöken lätt i olja på medelhög värme
Vänd med skarvarna neråt, ringla lite olivolja, flingsalt, peppar och pizzakrydda över. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Shakshuka är en frukosträtt som härstammar från mellanöstern och nordafrika typ, rätt lik den mexikanska frukosträtten huevos rancheros, där man helt enkelt pocherarägg i en tomatbaserad sås och äter med bröd
Blanda äggetmed stekspaden som om du skulle göra äggröra. Det är thailändskt och man kan hitta dessa små godingarna i affärer med östasiatiskt sortiment
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.