Här kommer dagens lunch, underbart gott. Jag har aldrig gillat korvstroganoff speciellt mycket förut, men det var innan jag fick smaka på den som Jimmy gör
Igår blev det experiment i köket tillsammans med Göran. Hans idé var att vi skulle fylla biffar med bacon… så det gjorde vi… och det blev mycket lyckat
Måste lägga ut receptet på denna himmelskt goda kladdkakan. Receptet är hämtat från. 4 ägg1 tsk vaniljpulver1 dl sukrin200 g smör200 g mörk choklad (minst 70%, jag använde 86%)GÖR SÅHÄR
Den här kebabsåsen är jättegott till hemmagjord kebab. Använd valfri styrka på tacosåsen. Använder man mild tacosås kan man få ha på lite extra cayennepeppar (om man vill ha styrkan förståss) och om man använder stark tacosås behövs det inget eller väldigt lite cayennepeppar
Kassler rekomenderar jag verkligen att göra i ugnen istället för att steka. Ibland när man steker tycker jag den lätt blir torr ibland och förlorar den där saftiga smaken den har innan den tillagas
Varje gång man gör tonfisksallad så tänker man att man gör det för sällan. Och det är inte så konstigt för den är ju fylld med underbara smaker och härligt matig
Fiskgratäng 4 pers400 gram torsk200 gram räkor100 gram riven parmesancitronpeppar2 dl grädde1 dl creme fraichedillLägg fisken i en form, krydda med citronpeppar och strö över osten & räkorna
Idag är det kvällsarbete som gäller för mig, så nu har jag lagat mat som jag kan ha i matlådan. Tog lite vad som fanns hemma, vi har som mål att äta fisk minst en gång i veckan, så idag blev det gratäng med torsk, fänkål och purjolök
Hej på er. Jag låg precis i godan ro och tittade på fotboll hemma i soffan när det började blixtra och dundra, strax därefter försvann bilden i tv rutan
Om vi nu ska fortsätta den här väderbloggen kan jag meddela att vädret i dag inte har varit lika dåligt som i går men inte heller lika fint som i förrgår