Recept. Jordnötschutney med basilika och chili. Jordnötschutney. I Indien äts jordnötschutney oftast med idli (ett slags riskakor), men jag tycker att det är jättegott till det mesta
Skölj persilja och ta bort dom grova stjälkarna, lägg allt i en mixer, utom olivoljan, kör det på högsta hastighet, häll olivoljan i en fin stråle till önskad tjocklek
Fyllda tomater lovade vi er i går och fyllda tomater ska ni få, ja ett recept på i alla fall. Gröpa ur, röra fyllning och lägg i dom får ni själv göra, men det ska ni nog klara av
I fredags bakade jag de här chiliskorporna och de är bara såå goda. Jag åt dem för första gången förra sommaren, då vår granne Petra kom och bjöd på dem
. Jag vet, det här låter komplicerat men det är det inte. Det är bara att koka svartrötter, svänga runt dem i en panna med smör, citron och örter och sen linda in dem i prociutto
Tid ca 15 min / 5 jordgubbar/pers. Ingredienser. JordgubbarThaibasilkablad (2 st/jordgubbe)CitronFlorsockerTandpetareSkölj och dela jordgubbarna på tvärenSätt fast ett blad thaibasilikablad på varje jordgubbePressa o droppa ett par droppar citronsaft över varje blad och jordgubbeSikta över florsocker så det kommer på hela tallriken och jordubbarnaKLART
Snittar på fryst gurka - Årets kocks Creme Fraiche med ingefära & chili - löjrom - piplök - harsyraNu i augusti är ett bra tillfälle att ses efter sommaren, det är många som ställer till fest - kanske en kräftskiva
Det här fröiga knäckebrödet kan vara det godaste som finns i sin kategori. Ett påhitt så delikat att det är lätt beroendeframkallande och förbaskat näringsrikt