Jag har en lång kväll framför mig med studier men vill passa på att delge er med ett toppenrecept som jag kommer att göra mååånga gånger framöver i vår och sommar
De packar i ordning ingredienser i en påse tillsammans med recept, sen får man själv tillaga en hyfsad lättlagad gourmetmiddag med bra och goda råvaror
Sedan tillsätter du dom grönsakerna du vill ha med. Avsluta med att hacka i dill. Du börjar med att koka din potatis, när den är klar delar du den i mindre bitar (låt den svalna lite först), blanda sedan ihop en dressing bestående av ca 3 msk olivolja, 1 msk rödvinsvinäger, 1-2 tsk dijonsenap, salt och peppar
Koka potatisen med mycket salt. Stick dem med kniv, sticka eller gaffel och känn om de är mjuka. Håll locket på plats med en handduk och häll av vattnet
Ingredienser Portioner. 6 1 kg kokt, kall potatis ca 20 g ruccola 4 soltorkade tomater i olja 1 dl olivolja 2 msk balsamvinäger 1 tsk dijonsenap 3 krm nymald svartpeppar 1 tsk salt 100 g valnötskärnor 50 g färsk parmesanost Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.