Stekta makrillfiléer med kokt potatis och stuvad spenat
Jennie Bergius
Jennie Bergius
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 rensade makrillfiléer
  • smör
  • 3/4 dl ströbröd
  • 1/2 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • 4 port potatis (ca 1 1/2 stor var)
  • 4 port morötter (--II--)
  •  
  • salt Stuvad spenat
  • 3 msk smör
  • 2 1/2 msk vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 150 g fryst hackad spenat
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1/2 krm malen muskotnöt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.