Servera den marockanskakycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Det här är min variant av en underbar marockanskkycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Kycklingmedcitronocholiver, smaklig måltid. Egentligen så vet jag inte varför detta skulle vara Grekisk mat, men kycklingochcitron, oliveroch vitlök det känns Grekiskt
Strimla kycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade med lite tomater och färsk basilika
Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilémedkycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Kryddig helstekt kycklingmed ugnsbakad blomkål medcitron/fetaost. Det sista du gör med såsen är att stavmixa den slät, jag sparade allt utom chilifrukten, den la jag på kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.