♥ Cheesecake deluxe ♥. Denna blir riktigt god och ser hur proffsigt ut som helst. ( den är för god för att jag ska kunna deladen i fler bitar ヽ(•‿•)ノ )
Passar bådeLCHF-are, raw-foodanhängare och alldeles vanliga gottisgrisar. En flaska yaconsirap är det senaste tillskottet i kategorin "konstiga ingredienser" i skafferiet
Det är så himla konstigt tycker jag. Jag har ju så mycket att vara lycklig å glad över, men just på söndagar tenderar känslorna att svämma över en smula
Ibland lyckas man när man experimenterar och ja den här gången blev det en fullträff. Saftiga bottar som omfamnas av en söt cream cheese frosting och kanderade valnötter på toppen
Toppa äppelbitarna med kvarg och smulademandelbiskvier. ½ dl mandelbiskvier. Stek dem i smör ca 3 min. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 äpplen 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 msk strösocker 1 tsk malen kanel 250 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche ½ dl mandelbiskvier
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.