Carpaccio på hälleflundra med grönsakstimbal och sås pågrönaärtorPortioner. Skär hälleflundran i tunna skivor och lägg ut i en cirkel på tallriken, pensla med olivolja
Jag har gjort det förut, då mixade jag dem med melon och mynta som passar perfekt till ärtor. Men denna gången valde jag att mixa dem med chiapudding, jordnötssmör och kardemumma
Bryn lök, sen risottorispå hög värme, i med vinet J, i med första skopan buljong + Salt & Peppar. Blev en liten GT medans jag rörde och rörde och rörde om i grytan medrisotto
Smaka av risottonmed salt och chili. Servera omedelbartpå varma tallrikar, strö över de rostade krossade kastanjerna, hackad persilja och rikligt med riven parmesan
Låt koka påmedelvärme under omrörning. Att passa en risotto handlar i det stora hela om att hälla på vätska, låta den koka bort och upprepa proceduren tills riset är färdigkokt och du tycker att risotton är lagom tjock och krämig
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.