Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Skär snitt i kycklingfiléernaoch lägg i fyllningen. Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken
Hacka mozzarellan och salamin i mindre bitar, blanda ihop. Bryn filéerna, salta, peppra och ev. Flytta över filéerna till formen med grädd- och chilisåsen, strö över resterande mozzarella/salami blandningen
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Igår hade jag en kompis hemma på kaffe och skulle precis göra broccoligratängen. Börjar göra iordning och hon frågade ska det vara creme fraiche i, och jag svarade näääää men det blir nog gott med det i
Kycklingfilénfyllde jag med fetaost, soltorkade tomater och vitlök. Men så tittar man lite längre in på hyllorna och rotar i lådorna så hittar men lite av varje och inspirationen sätter igång i huvudet
Denna mat var verkligen super god och gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Ibland kan det ju vara lite trixigt att få barnen att äta men denna rätt gick hem även hos småmagarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.