Att lägga in sill är en favoritsysselsättning så här inför jul i mitt kök. Som jag sagt förut, jag gör det för sällan och ofta gör jag samma gamla recept som alltid
TipsProva också Tareqs pizzadeg med surdeg. vetemjöl (ekologiskt). 1vatten. 1färskjäst. 1havssalt. 1olivoljaLös upp jästen i det kalla vattnet och knåda samman med allt vetemjöl till en smidig deg, ca 3 minuter
TipsProva också Tareqs pizzadeg utan surdeg. vetemjöl (ekologiskt). 1vatten. 1surdeg. 1havssalt. 1olivoljaLös upp surdegen i det kalla vattnet och knåda samman med allt vetemjöl till en smidig deg, ca 3 minuter
Annars brukar saffranssill vara en krämig variant, men åt denna sorten för första gången på det senaste julbordet jag var på, och denna var mycket godare om du frågar mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.