Idag har jag bakat fastlagsbullar, eller semlor, och använde då Roy Fares recept. Aldrig tidigare har jag lyckats få bullarna så fluffiga och fina som de blev nu
Fick boken Pärlans konfektyr av min bästa vän. Vilken perfekt julklapp. Boken är fantastiskt bra och rymmer såväl mumsiga kakrecept, som frisyr- och musiktips
För några veckor sedan hade vi en stor fest här hemma och närmare 30 personer var bjudna. Vi kom fram till att pajer skulle bli perfekt buffé mat tillsammans med en pastasallad, en grönsallad och focacciabröd
Ja, nu är det i alla fall rätt tid att äta semlor. Fördelen med att göra egna är ju att de blir så färska som de bara kan vara och att man lätt kan äta mer än en
Jag älskar köttbullar, men jag är högst kräsen i hur de ska tillagas och hur de ska smaka. Goda köttbullar innehåller rikligt med lök och den ska helst inte vara rå
Jag har fått prova det nya mjölet Manitoba Cream från Finax, och jag är fast. I fortsättningen kommer det vara mjölsorten jag väljer när jag ska baka matbröd