Renfilé med amaronesås och parmesanmandelpuré
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g ytterfilé av ren eller oxfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 2 msk smör till stekning
  •  
  • Amaronesås
  • 3 msk finhackad gul lök
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 msk smör till stekning
  • 2 dl amarone eller ripasso (rött vin)
  • 2 dl vatten
  • 1 msk koncentrerad vilt- eller kalvfond
  • ½ dl russin
  • gärna sultan
  • 50-75 g rumsvarmt smör i tärningar
  • Salt
  • Ev koncentrerad fond
  • Ev socker
  •  
  • Mandelpuré
  • 700-800 g mandelpotatis eller annan mjölig sort
  • 3 msk smör
  • 2 dl mjölk eller matlagningsgrädde
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 2 dl finriven parmesanost
  •  
  • Ragu
  • 200-300 g spetskål
  • 200 g rökt sidfläsk
  • 1 msk smör till stekning
  • Nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.