Här kommer en bild på lite foodprep, till middag idag blir det ugnsbakad rödspetta med potatis och en kall youghurtsås gjord på turkisk youghurt, franska örter och citron
Helt slut är jag idag så det blev en enkel middag. Kycklingsallad, (grillad kyckling från butik), bacon, sallad, morot, ägg, parmesanost och så testade jag en dressing med senap och honung till
Att äta kroppsvänligt är ett komplext begrepp, det är allt annat än att äta allt men inte alltid utifrån vad vi en gång har lärt oss eller vad vi hittar i butiker
Jag har provat flera olika recept, olika varianter. Men av alla så var det här det bästa (efter en liten förbättring så att det blir lite mer fyllning i pajskalet än i originalreceptet)
En bit gott bröd till maten är alltid uppskattat, helst nybakat. De bake-off-bröd som man hittar i de flesta butiker är visserligen ofta bra, men de här snabba naanbröden är så enkla och snabba att göra att du knappt hinner gå fram och tillbaka till affären på samma tid
Långfredagen idag, då besöker man farmor och farfar där man äter tills man storknar. Sådär så det känns som att man inte behöver äta mer förrän midsommar, ungefär