Hugis chokladtårta Ugn 175°. Lägg ett smörpapper i botten på en rund form (24 cm) med löstagbara kanter. Vispa ägg och socker poröst, till ett vit - gul fluffig konsistens Matklubben.nu
Hugis "smördegspizza" med torkade frukter Sätt ugnen på 200°C. Rulla ut smördegen. Vispa upp ägget och pensla smördegen. Nagga smördegen med en gaffel Matklubben.nu
Hugis blåbärspaj Blanda vetemjöl, kokos, citronskal, socker i en bunke. Dela margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa Matklubben.nu
Hugis körsbärskaka Skölj och rensa bären. Smörj och bröa tårtformen. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Använd gärna matberedare Matklubben.nu
Hugis Napraforgó Smula jästen i en bunke. Smält smöret, tillsätt mjölken värm till 37°. Lös jästen i lite av degspadet, tillsätt resten med salt och sirap Matklubben.nu
Hugis kanelbullar Smula jästen i en bunke. Smält margarinet, tillsätt mjölken, värm till ca 37°. Lös jästen i lite av degspadet, tillsätt resten med salt och sirap Matklubben.nu
Hugis äppelpaj Skala och skär äpplena i klyftor, strö över socker och kanel. Blanda vetemjöl, kokos, socker i en bunke Matklubben.nu
Hugis vinbärsmaräng Blanda vetemjöl, margarin, florsocker, äggulor, sötmandel, bakpulver och citronskal i en kastrull. Grädda i 210°C ca 20-25 minuter Matklubben.nu
Adventsbröd Rör matfett och socker smidigt. Rör i äggen. Tillsätt övriga ingredienser. Häll upp smeten i en smord och mjölad form, 1,5 2 liter Matklubben.nu
Adventsbröd Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, rågmjöl, bikarbonat och bakpulver. Blanda i aprikoser, russin, solroskärnor och nötter Hemmets Journal
Adventsbröd Smula ner jästen i en skål. Smält smöret, tillsätt mjölken och värm till 37°. Häll degspadet över jästen och rör tills jästen lösts upp Hemmets Journal
Adventsbröd 1. Smula ner jästen i en skål. Smält smöret, tillsätt mjölken och värm till 37°. Häll degspadet över jästen och rör tills jästen lösts upp Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.