Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Här hade jag kunnat lägga i lite potatisar och hade inte behövt röra ett finger mer när det gällde middagen, men valde att koka dem separat då jag var hemma och hade tid
Oavsett hur vädret är så fortsätter vi kocka i vår crockpot, det har visat sej passa oss bra de dagar man har lite väl mycket på sitt schema och inte har så mycket tid att stå vid spisen
För ett tag sedan blev jag tillfrågad om jag ville testa en CrockPot. Jag slängde i några potatisar, sötpotatis och lök, smaksatte kycklingen med ett gott kryddsmör, hällde över lite vatten och buljong och sedan var den igång
Förra veckan fick jag hem en CrockPot och jag blev helt upprymd. Det är därför positivt att koka , ångkoka (eller göra grytor med) grönsakerJag testade som sagt att laga i den igår och gjorde en "Shredded (strimlad) chipotle kyckling"
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Jag har idag invigt en CrockPot. Servera gärna med potatismos och ett rustikt rödvin. Jag utgick från det recept som följde med i receptfoldern för CrockPoten
Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i CrockPoten