Den 20. e augusti lovade jag att dela med mig av lite lunchrecept så jag börjar så smått nu. Ugnsomelett LCHFIngredienser 10 ägg 8 dl vispgrädde 200 g ost 1 tsk salt 1 msk smör Gör så här Smält smöret i din långpanna
Vispa samman ägg, vätska, salt, peppar. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och häll i smeten. Hetta upp äggröran försiktigt på mycket svag värme och rör hela tiden mot botten med en trägaffel
Eftersom vi är tokiga i mat så uppskattar vi verkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vi alltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
Ugnsomelett. Koka mjölk, låt svalna något. Rör ut mjölet i lite av mjölken. Vispa samman äggen, lite av vetemjölsredningen och sedan resten av mjölken, salt och peppar, blanda väl
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Det är så härligt att sommaren är här och att värmen äntligen börjar komma. Denna veckan fick jag verkligen lite sommarkänsla när man kunde gå ut och köpa lunch utan jacka
Hej på er. Idag är det måndag och då tänkte jag att ni skulle få ett pajrecept, kanske något att svänga ihop till helgfikat eller som en mysig fika i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.