Torsktimbal med lax och kräftor!
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torsktimbal med lax och kräftor
  • 4 personer
  • 4 tunna torskfiléer (MSC-märkta)
  • 200 gr laxfilé
  • 1 äggvita 1 dl vispgrädde
  • 0,5 tsk salt + 2 krm svartpeppar
  • 1 burk kräftstjärtar i lake (ca 350 gr)
  • 2 msk hackad dill
  • Vittvinssås
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 fiskbuljongtärning 1/2 krm cayennepeppar
  • Saft från 1/2 citron 1 msk maizena majsstärkelse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.