Färska jordgubbar i bullar, funkar det. ) förvandlas till marknadsplats där man kan hittar tonvis med frukt och grönt, blommor, färsk pasta av olika sorter, ostar, ägg, kött av alla de slag, delikatesser och kläder
a maj önskar jag er alla med fikaglada fyllda vetebrödskransar. En klassiker med smak av kanel, och en egen version med smak av mandelmassa och sesamfrön
Gör ett djupt hål med tummen mitt i bullen och fyll med vaniljkräm i lagom mängd. De här bullarna får mig att tänka på Norge, varje sommar när jag har varit där och åkt skidor har jag köpt dessa bullar
Fortsätt med andra deghalvan. Låt bullarna sedan svalna under en bakduk. Börja med 12 dl glutenfritt mjöl i smeten och rör om ordentligt, här efter kan du hälla på pö om pö tills degen inte är så värst kladdig längre. Lägg bitarna med snittytan uppåt i bullformar på en plåt, täck över med en bakduk och låt dom jäsa i 1 timme till. Sätt ugnen på 225 grader, knäck ägget till penslingen och vispa ihop ordentligt med en gaffel
Rulla ihop bullarna och lägg dem i formar. Säsongens godaste ♥Tänk lussekatt fast i kanelsnäckeform med riven vit choklad & riven mandelmassa som fyllning, kryddat med en aning kardemumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.