Här kommer så receptet på den ugnsstekta kalkonen från förra söndagen. Inspirerad av av Jamie Oliver brukar jag alltid göra ett kryddsmör som jag stoppar innanför skinnet
Hej på er. Hoppas helgen varit bra. I går firade vi pappas födelsedag och jag bjöd på middag. Röding blev det dagen till ära och sen hade pappa köpt med sig en tårta från Stigs
Det är inte svårt att laga fisk, det man behöver tänka på är att inte tillaga den för länge. Tar man den tid man tror det tar och halverar den så brukar det bli ganska bra
Fisken är köpt på saluhall, vilket garanterar en färsk och god fisk. En riktig svensk klassiker. Mängden salt i lagen stämmer, det ska vara mycket för att fisken skall få tillräcklig sälta
Nu är det snart jul. Eller ja, inte riktigt kanske men det är inte så himla långt kvar till första advent vilket i sin tur innebär att det snart är dags för att baka lussebullar
Vi grillade fläskytterfilé i helgen och jag passade på att göra något riktigt gott till efterrätt. Det blev en hallonmoussetårta med chokladbotten och den kommer jag absolut göra igen