Den här delikata chokladtårtan bakade jag till ett litet kalas, som vi hade för min älskade make när han fyllde halvvägs till 100 för några dagar sedan
Jag har fått lotten att just baka och kommer denna gång att göra påskgula apelsinmacarons samt limecupcakes med frosting i oranget och marsipan i grönt
Här kommer ett tips på en mumsig chokladtårta med mycket chokladsmak, perfekt om man älskar choklad. Nu till påsk är det snyggt att dekorera med chokladfingers eller Kit Kat runt tårtan och lägga på en massa färgglada chokladpåskägg
Söndag igen. Vilken skön helg som precis passerat. Jag har tagit det rätt lugnt, tränat och jobbat lite. Fantastiskt att våren är påväg, fina blommor växer vid husknuten, solen kikar fram och värmer trots att det i helgen blåst en del i Örebro
Jättekul och jag hade bakat tårta i överkant. På Annandag Påsk fyllde jag år. 25 eller vad det var. ) Jag tänkte att denna gången så skulle jag bjuda på kaffe och tårta
Mycket bakande och paketinslagning, lite som jul igen…. Idag bakade jag en saftig och god (och väldigt mäktig) morotskaka och påskgarnerade den med marsipankycklingar och hyvlad Creminonougat från Beriksson
Hur gör ni, bakar ni egna semlor eller köper ni. Ni kan använda ett "vanligt" recept på semlan, enda skillnaden är alltså att ni gör dem på det här sättet och att ni friterar dem istället för att baka dem i ugnen
Bästa glutenfria bullarna jag bakat. För att de skall hålla sig sådär färska och fina rekomenderar jag att frysa in dem så fort de har svalnat och sen plocka fram några i taget (kan till och med micras en kort stund så känns det som nybakat)