Dragon och dijon tycker jag är bra smaker tillsammans, så också i denna pastasås. Pastasås. I kväll fick grillad kyckling ha huvudrollen i middagen, den tillsammans med dijonsenap och torkad dragon
I minnet hade vi ett gammalt recept på en pastasåsmedkyckling, citron ochsparrisoch efter lite omarbetning skapades denna måltid, som hamnade på vårt matbord och i våra maggar
Och jag gillar den här mustiga såsen medkyckling, massor av svamp, bacon, squash och färsk oregano. Det fina med den här rätten är också att det är lite latmansmat över det hela då det passar finfint att använda köttet från en färdiggrillad kyckling
Vik ut, tryck till och lägg kycklingenmed skinnsidan upp på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ut vitlöksklyftorna ur skalet och mosa tillsammans med smetana och några matskedar sky från plåten
Kycklingen ”grillade” jag i vår grillpanna i olivolja jag smaksatte den med. Linda om två sparrismed en eller två skivor bacon, stek på hög värme i smör tillsammans med lite Himalayasalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.