Så där ja, då satte vi Ystad på kartan igår, visst var det bra. Rätt låt vann och allt det där ni vet. ) Oavsett vad man tycker om Björn så måste vifaktiskt säga att det svängde om låten och att den satte sej ganska snabbt itrallminnet
Jag hittade ett recept iLeifMannerströms kokbok "Skaldjur" på en skagenröra som jag testade. Räkor på en fredag är ju inget nytt här hos oss men egengjord skagenröra på toast var något nytt
Efter att ha sett reklamen med LeifMannerström och hans eviga tjat om kycklingrullader ett antal gånger kände jag tillslut att det faktiskt var dags att pröva dem
Årets julskinkagriljerades med ett Mannerström-recept. Det smakar jul och Chrisses mormor blev så förtjust i det att hon ville ha receptet med sig hem direkt
Säkert har smaken en hel del att göra med upphovsmannen till receptet, det är nämligen den gamle räven LeifMannerström som delat med sej av receptet i en av hans kokböcker "Husmanskonst"
Mannerströms recept med kyckling är några av minafavoriter. Den här italienska med citron, parmaskinka och parmesanost är så god att jag skulle kunna äta den varenda lördags- eller söndagskväll
Riv en av lökarna, den andra hackar du fint och bryner i smör. Mosa potatisarna med en gaffel. Blanda gräddmjölken, ägget, den rivna och den frästa löken, potatisen, ströbrödet och vattnet i en bunke
Ställ åt sidan. Hacka löken och skär vårlöken fint. Strimla baconet och stek det och löken i olja. Varva därefter makaroniblandningen och osten i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.