Halloj fredag och halloj på er alla läsare. Helgen i antågande och nästa vecka är det sportlov här nere hos oss, känns helt otroligt att det redan gått 7 veckor på det nya året, det var ju nyss nyårsafton
Sätt på ugnen på 200°C. Banka ut varje filé för sig genom att lägga en filé i taget i en fryspåse. Banka med kastrull eller kötthammaren, tills fileén är platt
Sätt ugnen på 225°. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg 1 tsk färskost på varje filé och rulla ihop dem
Ingredienser 4 port350 g pasta (t ex gnocchi)1 stor fänkål3 vitlöks klyftor10 körsbärstomater500 g kycklinglårfilé3 msk olivoljafinrivet skal av 1 citron1/2 tsk salt1 krm svartpeppar1 1/2 msk konc kycklingfond2 dl vispgrädde1 dl riven parmesanostSå här gör duKoka pastan enligt anvisning på förpackningen
Blanda allt utom köttfärs, och låt svälla ett par minuter. Tillsätt köttfärsen och blanda väl. Forma runda biffar och bryn dem i smör, ta sedan ur pannan
Skala och skiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilén i bitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg i buljongtärningen, pepparn och sojan
Temat för september månad är Citrus och jag har valt att göra en av mina favoritpajer. Här kommer mitt bidrag till Månadens sötsak som är en bakutmaning utlyst av Söta saker
Protein-choklad-kaffe. Ingredienser. / 1 kopp ekologiskt kaffe, starkt ska det vara om du frågar mig / 1 skopa valfritt protein, jag använder antingen osötat ärtprotein med chokladsmak eller stevia whey choklad protein
Har ni sett programet Hemma hos Jamie någon gång. Frukten och grönsakerna han använder kommer från hans egen köksträdgård och varje avsnitt är baserad på att han använder en grönsak eller frukt t
Skär baconen i mindre bitar, stek på dem. Strimla purjon och ha ner i en gryta tillsammans med crème fraiche, sweet chilisås, grädde och champinjoner med spadet