Torskrygg med stekt svamp och potatisstomp
Mörk o Mat
Mörk o Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Grilla gärna med citronskivor som smaksättare och "skydd"Torskrygg med stekt svamp och potatisstomp
  • 4 pers
  • 800 gram torskrygg med skinn
  • matolja
  • 4 msk smör
  • 8 medelstora potatisar
  • blandad smålök
  • 200 gram blandad svamp
  • olivolja
  • 50 gram smör
  • 1 citron 4 msk kapris
  • 1/2 dl hackad bladpersilja
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta 2 msk grovkornig senap (eller dijon)
  • hackad dill
  • färsk pepparrot
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.