Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Blev sugen på en. varm soppa idag efter gym passet och för att det är så ruggigt kallt ute. Och. så är jag så seg idag efter en lång arbetshelg, men som tur är så har jag kvar
Lättlagad och god måltid som endast tar 15-20 minuter att tillaga. Min kusin var på besök då vi åt utav denna mat och hon är inte ett stort fan av tonfisk (kräsen ung dam)
Denna mat var verkligen super god och gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Ibland kan det ju vara lite trixigt att få barnen att äta men denna rätt gick hem även hos småmagarna
Minafavoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Så otroligt enkel och supergod rätt. Såsen är verkligen en favorit och du måste verkligen prova den. Om man vill göra det extra lätt för sig gör du den som en gratäng istället där du kokar ihop såsen och sedan häller den i en form med råa kycklingfiléer, varefter du tillagar allt i ugnen tills kycklingen är färdig
Detta var baske mig det godaste jag ätit på länge. Ni bara måste testa. Oliv/örtsmörca 6-7 kalamata oliver (utan kärnor)1 knippe färsk oregano75g rumsvarmt smör1 pressad vitlöksklyftaFlingsaltSvartpeppar Mixa samman i matberedare eller med mixerstav
4 portioner. 1 hel frigående kyckling på 1,1-1,4 kg. jag använde mig av Bjärefågel. Salt och peppar. 3 små nävar färska örter (basilika, persilja, mejram) repade och finhackade