Världensbästa kladdkakor. En bok med den titeln kan man ju liksom inte bara passera utan vidare. Bara framsidan gör ju att man känner att den tillhör kategorin "måste ha"
Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp. Jag provade massa olika versioner, experimenterade med olika mängder av olika ingredienser
Vi har tre olika äppelträd i trädgården, ett Aroma, ett Birgit Bonnier och ett Cox Orange. De är alla tre höst och vinteräpplen som går riktigt bra att lagra
Den här pajen har fått vara med på både tjejmiddagar och kalas och blivit stor succé. Även gäster som aldrig tidigare provat rawfood har hummat förnöjt och sett både förvånade och belåtna ut samtidigt
Gör så här. Botten. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ägg en efter en, rör ihop mellan varje ägg. Blanda mjöl med bakpulver och tillsätt den till föregående
Att få till ett bra hembakat hamburgerbröd är inte alltid lätt. Hamburgerbröd, ska inte bara vara lätta och luftiga, de ska även ha en mjuk skorpa och ett finporigt inkråm, nästan lite som en tvättsvamp så att det kan suga åt sig bra av hamburgarens köttsafter utan att lösas upp
Mins syster lagade igen, se här, VÄRLDENSbästa chokomäräng. Jag har verkligen börjat tycka om maräng. Nu talar jag om hemgjord maräng, inte de hårda sakerna de säljer i butiken, dom e yök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.