Skär upp köttet och servera ihopmed de stekta champinjonerna. När köttet är ordentliget brynt lägger du i resten av smöret tillsammansmedvitlökochtimjanoch sätter av värmen
Helstektkyckling. Riv skalet från citronenoch blanda med oljan ochövriga kryddor. Jag tycker det blir godast om man kryddar med hackade färska örter men torkade kryddor går utmärkt, detsamma gäller för den kalla örtsåsen
IngredienserPortioner. 6 250 g steklök 2 morötter 1 kyckling (à ca 2 kg) salt och peppar 250 g champinjoner 1 kruka timjan 4 dl äppelcider 3 dl hönsbuljong (vatten ochbuljongtärning eller fond) Sås 2 dl crème fraiche 2 tsk majsstärkelse (Maizena) salt och peppar Tillservering ev potatismos pepparrot Lägg tilliinköpslistan
Jag började med att skära grönsakernaochchampinjonernailika stora bitar. Mittimatlagningen ändrade jag mig (typisktmig) och prövade istället vad som händer om man lagar broileri ugnspåse tillsammansmedriset, grönsakerna, lite vatten, buljongtärning osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.