Lökmarmelad Skala, skiva eller hacka löken. Fräs i oljan och koka ihop i 30 minuter med honung och socker. Smaka av med salt och vitpeppar Matklubben.nu
Köttbullar à la Tore Wretman Låt ströbrödet svälla i grädden. Bryn löken lätt i smör. Blanda ner lök och ägg i brödblandningen. Rör samman färserna Matklubben.nu
Tips: sockerlag till frukt Foto. härEnligt Taffel får man till fruktsåser, sorbeter och drinkar på ett enkelt sätt - med sockerlag Tina Fallgren
Wallenbergare med potatispuré, ärtor och lingon Jag har haft förmånen att träffa "the grand old man" Tore Wretman en gång. en mästare av sitt slag och som skrivit många läsvärda böcker Manfreds Mattorg
16 Mars Kaningryta Då var det dax för kaninen från Hötorgshallen. Kändes sådär när jag öppnade förpackningen. Huvudet var kvar Mat 365
Överbakad kaningryta I kylskåpet. ett stycke kanin minus två filéer (fileérna användes i lördagens åttarätters prettomiddag) Längst in i skafferiet