Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg med grön sparris. Grillade limehalvor. När jag kikade ner i fiskdisken inför fredagsmiddagen så hade de ett bra erbjudande på färsk MSC-märkt torskrygg som var för bra att inte slå till på och då passade lösningen med fiskpaket utmärkt
Är det inte galet vad gott det är med grillat, speciellt när kvällssolen värmer en aprilkväll. I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad
Åh, åh samtidigt njuta av nygrillade kycklingspett. tillsammans med bröd. Jag bakar mitt bröd helst själv men när jag väl köper bröd är det ofta libabröd som åker med hem
Ett vin med Cabernet Sauvignon druvan gifter sig väl till. Lägg i botten på en tallrik rucolasallad ovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan. Ett vin med Cabernet Sauvignon druvan gifter sig väl till 4 personer. Lägg i botten på en tallrik rucolasallad ovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan
Pensla köttet med olja och soja. Servera köttet med potatissallad och resten av såsen. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fläskkarré 1 msk olja 1 msk soja 1 msk hackad färsk timjan 1 msk hackad färsk rosmarin Färskpotatissallad
Blanda med spenat, ost och paprika. Toppa med solrosfrön. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Dela potatisen om de är stora, lägg dem i en ugnsfast form, ringla över olja, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.