Kryddig senapstempeh med belugalinser, sötpotatis och broccolipuré
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g tempeh
  • 2 msk riven vitlök
  • 2 msk riven gul lök
  • 2 msk fransksenap
  • ½ tsk kayennepeppar
  • ½ tsk senapsfrön
  • 3 msk rapsolja
  • 3 msk balsamicovinäger
  • 1 msk rörsocker
  • 3 dl torkade belugalinser, sorterade och avsköljda
  • 1 lagerblad 2 vitlöksklyftor
  • 1 medelstor sötpotatis,
  • 1 broccolihuvud,
  • 400 g juice från 1 citron rivet skal från
  • ½ citron
  • flingsalt och nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.