Servera med vaniljsås eller gräddglass. Blåbär/hallon. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Blanda ordentligt och smula över bären. Favoritreceptet på smulpaj här hemma är detta, (se länk). en pajform med detta tillsammans med mango i tärningar
Servera gärna med en makalöst god vaniljkräm/sås, recept på det hittar du här i detta inlägget. Servera gärna med en makalöst god vaniljkräm/sås, recept på det hittar du här i detta inlägget
Servera med glass. Blanda björnbär, potatismjöl och socker, och lägg i formen. 500 g björnbär. Smuldeg. Rör ihop rumsvarmt smör, mandelmjöl, havregryn, kokos och muscovadosocker
Vi passade på att göra en glutenfriblåbärspaj, så gott och fräscht fylld med vitaminer. Idag var jag hemma hos mamma och de hade plockat en hel hink medblåbär
Jag har gärna risproteinpulver eller havreproteinpulver i mina glutenfria pannkakor för att ge lite extra stadga, men det kan bytas mot något annat proteinpulver
Glutenfri mugcake medblåbär och vit choklad. När någon som inte vet att det är glutenfritt äter den så blir dom förvånade på riktigt när de får höra att det inte var en vanlig smulpaj
Kakan - som både är glutenfri och helt mjölkfri - är chokladstinn, mörk och i mitt tycke sagolikt god, och serverad med färska eller frusna/tinade hallon och grädde smaksatt med hallonflorsocker når den rent av himmelska höjder
En smulpaj går fort att göra om man får fikagäster och för den som inte tror sig kunna fixa en god efterrätt kan jag glädja med att det är busenkelt att göra en smulpaj
Smulpajmed nektariner. Istället för att låta dem ligga där gjorde jag en god och enkel smulpaj. Förutom nektarinerna använde jag mig av lite frusna bär som jag fyllde ut med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.