Entrecôte helstekt
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10635 Har jag många gäster gör jag helt enkelt steken som den är utan större åthävor. Det är enkelt och går fort, i arbetsinsats. Sedan sköter sig steken i ugnen. Har jag gott om tid låter jag den steka på ganska låg temperatur för att få köttet extra saftigt och fint.Tillbehören varierar jag efter tillgång, årstid, tycke, smak och tillfälle. Här är en del länkar till några tillbehörstips:Länk till en busenkel och supergod citronsås: http://katinkaskitchen.com/?p=3325Länk till ljuvligt smör på soltorkade tomater: http://katinkaskitchen.com/?p=3300Länk till ört- och citronsmör: http://katinkaskitchen.com/?p=10334Länk till lök i folieknyten: http://katinkaskitchen.com/?p=3347Länk till fransk potatissallad:http://katinkaskitchen.com/?p=2798Länk till potatissallad med sumac: http://katinkaskitchen.com/?p=11018Så till receptet på den helstekta entrecôten:
  • 200 gram kött per person

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.