) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Blanda frön och nötmjöl med salt och bakpulver och rör ner i smeten. Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Delahummern i två delar. När vi är utomlands äter jag nästan bara det. en hel hummer. Nyfångade fräscha mixtallrikar med en god aioli till är oslagbart
4 1 msk smör 1 msk vetemjöl 2 dl mjölk 2 dl riven Västerbottensost 1 äggula salt peppar 2 hela humrar 1/2 kruka gräslök Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.