Ottolenghis potatispanna med sumac, ägg och körsbärstomater
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • olivolja
  • 3 gula lökar, tunt skivade (jag nöjde mig med en rödlök)
  • 200 g små potatis, skivade i
  • 5 mm tjocka skivor
  • 1/2 röd chili, finhackad
  • 1/2 msk sumac
  • msk
  • 1/2 tsk socker
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 100 g grekisk yoghurt
  • yoghurt
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk olivolja
  • 300 g körsbärstomater (helst på ranka)
  • 4 ägg
  • 1,5 msk tahini (jag använde ca 1 msk za’atar istället)
  • 1 msk hackad koriander (som jag glömde bort)
  • stekpanna
  • 3-4 minuter, tills de svartnat lite. Ta bort från stekpannan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.