Eleonore har i månadens kokboksutmaning Temat En midsommarnattsdröm efter lite funderande så hittade jag ett recept från receptboks pärmen Spännande mat. Från denna pärm har jag bara gjort ett fåtal maträtter förut.
Nästa deltagare är marinerade morötter. Nu när vi har grilltävling i vårt kök så tänkte vi att det kanske skulle passa extra bra med några tips på goda grilltillbehör
Receptet är från Buffé men vi serverade den medpunschmarinerade hallon och blåbär istället. Det är himla gott med punsch i efterrätten, kan jag tala om
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.