Ingers favoriter

Ingers favoriter

  • 9 Recept
Det godaste
Cheesecake brownie

Cheesecake brownie

Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och mjöla en form med diameter 23 cm. Smält smör och choklad i en kastrull på svag värme tills det är slätt
Rulltårta basrecept

Rulltårta basrecept

1 RULLTÅRTA. INGREDIENSER. 3 ägg. 1 1/2 dl socker. 3/4 dl potatismjöl. 1/4 dl vetemjöl. 1 msk vaniljsocker. 1 tsk bakpulver
Finsk mjöd

Finsk mjöd

5 l Vatten1 1/2 dl Farinsocker1 1/2 dl Socker1 1/2 dl Lättöl1 Citron. väl sköljd2 tsk Jäst 6 russin per flaska 1 msk socker per flaska
Rulltårta med karamellfyllning

Rulltårta med karamellfyllning

Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och crush. Blanda ner det i smeten. Tillsätt mjölken. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30x40 cm
Fin äppelefterrätt

Fin äppelefterrätt

Ugn 250 grader. Smörj en ugnsfast form 20 x 30 cm eller anpassa storleken efter det ugnsfasta fat som efterrätten ska serveras på
Räkpaj

Räkpaj

Degen. Blanda samman vetemjöl, margarin, vatten, salt och brun farin till degen och tryck ut i en smord pajform
Tacopaj

Tacopaj

Pajdeg. Mät upp mjöl, skär kylskåpskallt matfett 5 - 6 bitar och lägg tillsammans med mjölet. Finfördela fettet med fingrarna till en smidig massa och lägg i vatten
Lakritskolapaj

Lakritskolapaj

Ugn 200º. Skär smöret i tärningar och lägg i en rymlig bunke. Blanda ihop med övriga pajdegsingredienser utom ägget