Fredrik uppvaktade med glutenfria Brödpannkakor (mina absoluta favoriter, recept HÄR) till frukost och fina paket i form av Ljuslykta, Ljusstakar, små fina Fat, Skål med tillhörande Kanna och den bästa av Disktrasor från Växbolin
Att ha hemgjord fläderblomssaft i frysen anser jag vara lyxigt, enkelt att ta fram för att släcka törsten varma sommardagar eller perfekt att blanda med lite vodka för en drink på balkongen
Nu när vi nått gråa, trista januari känner nog många att det är dags att bruka allvar. Det kan innebära spara pengar, äta nyttigare och börja träna till exempel
Nu när mörkret verkligen sänkt sig över vardagen och man är extra trött på kvällarna får man lätt en känsla av hopplöshet när man tänker på hur man ska hinna laga god och nyttig mat varje kväll när man har jobb, fritidsaktiviteter m
Hoppas ni gillar mina bröd. Idag har jag varit riktigt produktiv och bakat 3 sorters bröd. 1. Ett kryddknäckebröd som jag redan lagt ut receptet på här på bloggen
Åt Flygande Jakob till middag efter jobbet idag. Har lagt upp receptet förut, fast snäppet annorlunda tillagat, men det är så sjukt gott så ni får det igen
Jag åt mina med skivade ekobananer, det var inte så pjåkigt. Blev plötsligt sugen på scones till frukost idag och passade samtidigt på att experimentera lite
Jättegod maträtt som alla bör testa. Nyttiga och hälsosamma köttbullar med innehåll av bland annat spenat som är näringsrik på järn, fibrer, mineraler och vitaminer
Vän av ordning undrar nog när det där inlägget som är utlovat ska komma och se här kommer det. -))Var som sagt var på en föreläsning om klimatsmart mat
Dett brödet gjorde jag faktiskt på måfå men jag tror att receptet som stårhär är ganska exakt, det viktiga när du gör brödet är att du knådar det ordentligt i assistent eller med brödkrokar och låter det jäsa ordentligt, tillsätt extra mjöl om degen är för klibbig, det ska vara precis så den inte fastnar på dina händer