Butternut Squash Soup With Carrots and Parsnips
Amy's piece of cake
Amy's piece of cake
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Butternut squashsoppa med morot och palsternacka (3-4 port)
  • 1 liter vatten (ev lite till)
  • 2 grönsaksbuljongtärningar 1 butternut squash pumpa (ca 700g), skalad och tärnad
  • 2-3 tsk garam masala
  • 1 vitlöksklyfta, delad i bitar
  • 1 morot, skalad och skuren i slantar
  • 1 palsternacka, skalad och skuren i slantar
  • 1-2 tsk curry
  • salt, smaka av med
  • English
  • Butternut Squash Soup with Carrots and Parsnips (servings 3-4)
  • 1 liter of water (possibly some more)
  • 2 vegetable stock cubes
  • 1 butternut squash pumpkin (about 700g), peeled and diced
  • 2-3 tsp garam masala
  • 1 garlic clove, cut into pieces
  • 1 carrot, peeled and cut into slices
  • 1 parsnip, peeled and cut into slices
  • 1-2 tsp curry powder
  • salt, to taste

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.