Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Så idag blev det ”Kycklingfylldmed chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Servera den fetaostgartinerade fläskfilén medklyftpotatis och tomatsallad. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn fläskfilén på medelhög värme på alla sidor så att den får en fin gyllenbrun stekyta
Om man helsteker kyckling och fyller den med örter & vitlök så får man saftigt kött och smakrik sky. Men ekologisk kyckling finns och även om det svider i plånboken när man betalar är den mycket godare än den industri-kyckling som är nästan gratis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.