Jag tänkte dela med mig av en uppskattad förrätt från Hammenhögs Gästgivaregård. Har du en röklåda till hands är detta en enkel och god förrätt att göra
Godaste frukosten ever. Tänk på att frysa laxen minst 72 timmar så eventuella parasiter dör. Jag brukar köpa en halv eller en hel laxsida och skära tunna skivor
Våren är verkligen på intågande nu. Det märks på att det börjar komma ut lite vårligare kläder i butikern, lite mer värmande vindar men framför allt på att det kommit en hel del tranor hit nu och i deras släptåg även en hel del turister
Slå av spadet ifrån sillen och lägg den på botten av ett plant fat (inte på varandra). Blanda gräddfil och majonnäs och bred ovanpå sillen så allt täcks
Sofia fick idén att grilla ostron efter att ha läst eller hört att man kan göra så. Ostronen fick sällskap av finhackad schalottenlök, koriander utrört i olivolja, lite citronsaft och salt
Dumplings. Jag hade finbesök från Malmö som kom på en väldigt bra idé. Att vi skulle göra dumplings. Självklart tog hon för givet att jag skulle veta hur man gör dumplings men sanningen är den att jag nästan ALDRIG lagar asiatisk mat